Coneix Prowork
i el nostre compromís

Prowork Selección neix a l'any 1992 com a resultat de la fusió de diferents experiències professionals i estils de fer diferents que s'uneixen en un únic projecte amb la il·lusió, experiència i empenta suficient per donar respostes eficaces a les necessitats de contractació temporal.

La nostra
filosofia

Adaptació i Innovació.
El Mercat i la Competència ens exigeixen constantment "posades al dia" que repercuteixen directament en la qualitat i costos dels serveis que s'estiguin realitzant.

La nostra
organització

Prowork està especialment dissenyada per donar respostes àgils i ràpides als nostres clients. A més la configuració de l'equip de treball permet la polivalència en cadascun dels seus membres de manera que la continuïtat del servei està completament assegurada.

El nostre compromís és treballar perquè altres ho puguin fer i relacionar persones —empreses i treballadors— per aconseguir objectius comuns. Busquem satisfer les necessitats de treball temporal i de recursos humans que les nostres empreses clients requereixen.

Ens basem en una relació de confiança i eficàcia per així aconseguir un treball ben fet. També valorem la flexibilitat ja que resolem les necessitats de manera immediata.

L'àmbit de cobertura dels nostres serveis arriba a tota la província de Barcelona.

Oficina Barcelona

Carrer Muntaner, 235

Principal 2ª

08021 Barcelona

Tel. 934 14 05 13

Menú

Infojobs

infojobs Prowork Selección
Prowork Selección