Coneix el compromís que
tenim amb les nostres empreses

Estem especialitzats en la recerca i selecció de personal per a cadascuna de les diferents àrees de la seva organització, cobrint així les seves necessitats temporals de forma ràpida i eficaç.

 

Realitzem tot el control legal i administratiu dels empleats en missió, facilitant-los la informació ajustada als seus processos administratius interns.

 

Així mateix l'ajudem a realitzar l'Avaluació de Riscos Laborals i assessorar-lo en complir amb les disposicions de Llei de Prevenció de Riscos Laborals a través del nostre Tècnic Superior.

D'altra banda per donar respostes àgils a les seves necessitats, Prowork es basa en l'assignació d'un Responsable de Compte que és l'interlocutor natural entre vosaltres, les empreses, i nosaltres.

Omple el formulari i una persona del nostre equip li contactarà el més aviat possible

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE PROWORK, S.L.

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a administracion@proworkseleccion.com . Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.

Contacta amb
nosaltres

Oficina Barcelona

Carrer Muntaner, 235

Principal 2ª

08021 Barcelona

Tel. 934 14 05 13

Menú

Infojobs

infojobs Prowork Selección
Prowork Selección